Brug Eclipse som IDE

eclipseI denne video “Setup Eclipse IDE for XPages Development” vises hvordan du kan sætte Eclipse op til både udvikling og debugning af Java til XPages. Mere info kan findes her: “XPages SDK for Eclipse RCP“.

Jeg har ikke helt kunne få det til at virke – men benytter selv et simplere alternativ hvor jeg udvikler og unit tester mine support klasser direkte i Eclipse og efterfølgende kopiere koden over i Notes.

I dette setup skal jeg blot inkludere et par jar filer, f.eks. Notes.jar som ligger under <notesprogram>\jvm\lib\ext – dette gøres via Build Path, Add External Archives... i Eclipse (højreklik på projekt for at finde menuen)

Øvrige jar filer kan findes typisk under <notesprogram>\osgi\rcp\eclipse\plugins. Brug evt. FindClass programmet til at søge:

  • java -jar findclass.jar UIComponent -classpath c:\notes

Links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.