@DbLookup m.fl. returnerer en String eller et Array

Hvis du bruger eksempelvis en @DbLookup() funktion i almindelig Notes – så returnerer den altid et Array som du kan loope på. Men i XPages returnere funktionerne kun et Array hvis der er mere end én værdi – ellers returneres en String.

Dermed er du nødt til at teste på returværdien/datatypen hvergang du har brugt en af disse funktioner: @DbLookup, @DbColumn, @Trim, @Unique. For ikke at gøre koden unødig kompleks, så lav en lille general JavaScript funktion som denne

Se også dette indlæg: Work with DbColumn and DbLookup

 

En tanke om "@DbLookup m.fl. returnerer en String eller et Array"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.